​✓ +40 års erfaring

✓ 4,7/5 i anmeldelser​

✓ ​Gratis P-plads


Medicin inkl. ormekur til kat og ormekur til hund


For at dyrlægen må udlevere medicin til dit kæledyr, siger lovgivningen at vi skal have et indgående kendskab til dit dyrs sundhed. Det betyder at vi skal se dit dyr og undersøge det, inden vi må udlevere receptpligtig medicin.

Derudover kan det være andre grunde, fx er det ikke sikkert at dit dyr har brug for antibiotika denne gang, selvom det fik det sidste gang, det kan nogen gange lave mere ballade og på sigt kan der udvikles resistens, så antibiotikaen ikke virker.

Dette gælder også ormekur til kat og ormekur til hund. Det er ligeledes receptpligtigt medicin. Vi må kun udlevere det, hvis vi har set dyret på klinikken, inden for de sidste 12 mdr.

Så det er slet ikke, fordi vi vil være irriterende, at vi ikke vil udlevere det medicin, der virkede sidst eller en ormekur til din kat. Vi vil bare gerne være sikre på, at vi følger loven og at dit dyr får den rigtige behandling - hver gang det er sygt.

Så ønsker du en ormekur eller andet medicin til dit dyr, så ring og book en tid til undersøgelse af dyret på tlf 32520760.

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 109 anmeldelser på Facebook

​Firmainformation

Åbningstider:

Mandag - fredag kl. 8-17

Onsdag åben konsultation kl.17.30 -19


Telefontid kl. 8-17 mandag-fredag, onsdag til kl. 19.