Foder til hunde​

Royal Canin hundefoder og andre mærker

Vi fører hundefoder af flere forskellige mærker: Specific, Hills, Vet Essentials, Royal Canin og Eukanuba. Det er alle fodermærker, af høj kvalitet og god smag. Besøg os i Kastrup på Amager, for at købe, eksempelvis Royal Canin hundefoder. Vi har hjulpet mange hundeejere i hele København, med klarlæggelse af deres hunds specifikke behov.

Vi fører både almindeligt foder til raske hunde og flere slags sygdomsdiæter. Disse sygdomsdiæter, kan eksempelvis være foder til hunde med følgende sygdomme:

  • nyrelidelse
  • leverlidelse
  • sukkersyge
  • stofskiftelidelse
  • overvægtige hunde
  • hunde med opkast eller diarré
  • hunde med tendens til blærebetændelse eller krystaller i urinen
  • hunde med ledproblemer, som for eksempel slidgigt

Mange andre sygdomme kan også afhjælpes eller undgås med den korrekte diæt.

Kom forbi og tag en snak om din hunds behov og optimale diæt

​Er du i tvivl om hvilken slags foder du skal vælge til netop din hund, er du altid velkommen til at kigge ind og få en snak med os om foder.

Generelt er tørkost det bedste valg, da det hjælper til med at slide på tænderne, og derved kan forebygge dannelsen af tandsten. Man kan dog supplere med dåsefoder som snacks eller hvis hunden har ondt i munden og ikke kan tygge tørkosten (f.eks. efter en operation i munden).

Hundefoderets mange afskygninger

De fleste producenter af hundefoder, er gode til at segmentere foderet, sådan at det henvender sig til en specifik målgruppe af hunde, eksempelvis er Royal Canin hundefoder, meget specialiseret og lægger stor vægt på, at ramme det præcise næringsbehov for enhver hund, uanset race og alder.​

Foder til hvalpe og andre målgrupper

Hvis du har en hvalp, bør den få hvalpefoder indtil den er udvokset (typisk som 12 mdr, men for nogle af de helt store gigantracer op til 24 mdr). Derefter kan den skifte til et unghundefoder eller til et foder der er lavet til neutraliserede hunde (med mindre kalorieindhold, så den ikke bliver for tyk).​

Ældre hunde over 8 år bør få et seniorfoder eller en leddiæt, der indeholder lidt flere olier og evt. glukosamin som forebygger og hjælper på slidgigt og smerter i leddene.

​Har du en overvægtig hund, hjælper vi gerne med at udregne hvor meget foder hunden skal have dagligt, for at kunne tabe sig. Vi rådgiver gerne om vægttab, og du er altid velkomme på klinikken til at komme op og få vejet din hund, og få en vurdering af om den er for tyk, og hvad dens idealvægt i så fald burde være.​​

Få professionel vejledning om dit hundefoder

Vores mest populære mærke, som vi forhandler, er Royal Canin​ hundefoder. Under dette velkendte brand, for mange hundeejere, forhandler vi både diætfoder til specielle sygdomsforløb og specifikke behov, samt almindeligt Royal Canin hundefoder, tilpasset forskellige aldre, racer og vægtklasser. Nogle hunde er ligefrem allergiske overfor visse næringsstoffer i hundefoder, og vi må her, på det kraftigste anbefale alle hundeejere, at tage kontakt til dyrelægen, hvis du har en mistanke om, at din hund er allergisk overfor foderet.

Kontakt klinikken eller besøg os for køb af Royal Canin hundefoder

Du må aldrig forsøge at stille din egen diagnose gennem internettet eller referencer. Ring i stedet til os på telefon 32 52 07 60 for at aftale en hurtig tid til allergi inspektion af din hund.

Du er også altid velkommen, til at skrive til os på info@kongelundensdyreklinik.dk​​​, med din forespørgsel. Du bedes dog være opmærksom på, at man ikke kan lave tidsbestilling på e-mail.​

Åbningstider:

Mandag kl. 7:30-19:00

Tirsdag kl 7:30-17:00

Onsdag kl. 7:30 -19:00

Torsdag kl 7:30-17:00

Fredag kl 8:00-15:30

Lør, søn og helligdage Lukket

(Inkl fredag efter Kristi himmelfartsdag og nytårsaften 31/12)

​Telefontid mandag - torsdag: 

kl. 8:45-12:00 samt 14:00-16:00

Fre: 8:45-12:00 samt 14:00-15:00

+40 års erfaring

Vi er en smådyrsklinik, som ligger i Kastrup på Amager

4,7/5 i anmeldelser​

Vi er stolte af vores flotte anmeldelser og kompetente personale

​Gratis P-plads

Bagved klinikken har vi en gratis P-plads, som er beregnet til vores klienter

Vi er en smådyrsklinik, som ligger i Kastrup på Amager. Bagved klinikken har vi en gratis P-plads, som er beregnet til vores klienter, som du er velkommen til at benytte i forbindelse med besøg på klinikken.

For at se vores persondatalov, så klik her

Kongelundens Dyreklinik ApS

Kongelundsvej 272, ​2770 Kastrup

Navigation på Google Maps

​Telefon: 32 52 07 60

Email: info@kongelundensdyreklinik.dk

Åbningstider:     

​Mandag kl. 7:30-19:00

Tirsdag kl 7:30-17:00

Onsdag kl. 7:30 -19:00

Torsdag kl 7:30-17:00

Fredag kl 8:00-15:30

Lør, søn og helligdage Lukket

Fredag efter Kristi Himmelfartsdag: Lukket

31/12: Lukket

Telefontid mandag - tors: 

kl. 8:45-12:00 samt 14:00-16:00

Fre: 8:45-12.00 samt 14:00-15:00