Medicin

Medicin inkl. ormekur til hund og ormekur til kat

For at dyrlægen må udlevere medicin til dit kæledyr, siger lovgivningen, at vi skal have et indgående kendskab til dit dyrs sundhed. Det betyder, at vi skal se dit dyr og undersøge det, inden vi må udlevere receptpligtig medicin, herunder også ormekur til hund og kat.

Derudover kan der være andre grunde til at undersøge dit kæledyr. For eksempel er det ikke er sikkert, at dit dyr har brug for antibiotika denne gang, selvom det fik det sidste gang. Det kan nogle gange lave mere ballade, end det gavner, og på sigt kan dit kæledyr udvikle resistens, så antibiotikaen ikke virker.​

Ormekur til kat og ormekur til hund er også receptpligtig medicin

Ovenstående gælder også i forhold til både ormekur til kat og ormekur til hund. Det er ligeledes receptpligtigt medicin. Vi må kun udlevere det, hvis vi har set dyret på klinikken inden for de sidste 12 mdr.

Så det er slet ikke, fordi vi vil være irriterende, at vi ikke vil udlevere det medicin, der virkede sidst eller en ormekur til din kat. Vi vil bare gerne være sikre på, at vi følger loven, og at dit dyr får den rigtige behandling - hver gang det er sygt.​​

Kontakt os og hør mere eller book en tid til en undersøgelse

Er du interesseret i at høre mere om vores udlevering af receptpligtig medicin til dit kæledyr, har du nogle spørgsmål, eller ønsker du en pris på en ormekur til din hund eller kat, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 32 52 07 60 eller e-mail info@kongelundensdyreklinik.dk​​​​.

Ønsker du at booke en tid til en undersøgelse af dit kæledyr, hører vi selvfølgelig også gerne fra dig. Ring i så fald til os.

Vores dyreklinik ligger i Kastrup, let tilgængelig for alle der kommer fra Amager eller det øvrige København, og vi tilbyder gratis parkering. 

Telefontider

Telefonen er åben fra kl. 8:30 - 10:00 og igen fra 13:00 - 17:00 alle dage.

​OBS!

​Grundet Covid-19 har vi p.t. lukket for åben konsultation onsdag aften, i stedet tilbyder vi almindelig tidsbestilling onsdag aften, hvor den seneste tid kan bookes kl. 18:30.​

Åbningstider

Mandag - fredag

Onsdag

Telefontid 

kl. 8:00-17:00

kl. 8:00-19:00

kl. 8:30-10:00

+ 13:00-17:00

+40 års erfaring

Vi er en smådyrsklinik, som ligger i Kastrup på Amager

4,7/5 i anmeldelser​

Vi er stolte af vores flotte anmeldelser og kompetente personale

​Gratis P-plads

Bagved klinikken har vi en gratis P-plads, som er beregnet til vores klienter

Vi er en smådyrsklinik, som ligger i Kastrup på Amager. Bagved klinikken har vi en gratis P-plads, som er beregnet til vores klienter, som du er velkommen til at benytte i forbindelse med besøg på klinikken.

For at se vores persondatalov, så klik her

Kongelundens Dyreklinik ApS

Kongelundsvej 272, ​2770 Kastrup

Navigation på Google Maps

​Telefon: 32 52 07 60

Email: info@kongelundensdyreklinik.dk

OBS!

Grundet COVID-19 har vi p.t. lukket for åben konsultation onsdag aften på ubestemt tid.

Mandag - fredag kl. 8:00-17:00

Onsdag åben konsultation kl. 17.30 -19:00 (ankomst meldes i skranken senest kl. 18:30)

Telefontid kl. 8:00-17:00

mandag-fredag, onsdag til kl. 19​:00