​✓ +40 års erfaring

✓ 4,7/5 i anmeldelser​

✓ ​Gratis P-plads

​Hvem er vi

Dyrlæge Annette Fugl Thomsen​

Ejer af Kongelundens dyreklinik, som jeg overtog i januar 2005. 

Jeg er født og opvokset i Jelling i Jylland og blev færdiguddannet dyrlæge fra KVL i 1997. I januar 2000 blev jeg ansat som assistent på Kongelundens dyreklinik efter at have arbejdet som assistent på Esbjerg Dyrehospital. Efter endt uddannelse har jeg deltaget i forskellige kurser indenfor medicinske og kirurgiske sygdomme. 

Jeg er særlig interesseret i den almene kirurgi og sygdomme hos fugle. Jeg behandler desuden en del pindsvin for "De Danske Pindsvinevenner" og "Pindsvine Plejerne" pro bono.

Jeg er gift og har to sønner. Dyreflokken derhjemme består af Ozzy en cairn terrier, Eddie en cocker spaniel og mange prydfugle.

**Bemærk venligst at den fuglekyndige dyrlæge Annette Fugl Thomsen IKKE er på arbejde til åben konsultation onsdag aften.

Dyrlæge Christina Stougaard Plaetner

Ansat på Kongelundens Dyreklinik i august 2011. Jeg er født og opvokset i Fredericia og blev færdiguddannet dyrlæge fra KVL i 2011 med differentieringen mindre husdyr.

Jeg elsker jobbet som dyrlæge og har specielt interesse i hunde og kattes medicinske lidelser, samt bløddelskirurgi. Jeg deltager løbende i kurser og efteruddannelse for at dygtiggøre mig i bl.a. almen kirurgi og de medicinske lidelser.

Privat bor jeg sammen med min mand, vores datter og vores søn

Dyrlæge Trine Kring Rasmussen

Ansat på Kongelundens Dyreklinik i april 2014. Jeg blev færdiguddannet dyrlæge fra KVL i 2004, efter endt uddannelse har jeg arbejdet som dyrlæge i Sverige på et dyrehospital i Lund samt på en dyreklinik i St. Merløse, fra 2007-2014 har jeg været ansat på Fasanvejens Dyreklinik i Valby hvor jeg var ansvarlig for alle tandbehandlinger på hunde og katte. Jeg har gennem årene taget en del efteruddannelse og kurser inden for tandbehandlinger på kæledyr, men den almene kirurgi og interne medicin er også noget jeg interesserer mig meget for, og godt kan lide at arbejde med.

Privat bor jeg sammen med min kæreste og vores to huskatte Lissie og Oscar samt den lille Chihuahua Hr. Nelson.​

​Dyrlæge Julie Trolle Grønnebæk Tanstrup

Ansat på Kongelundens dyreklinik i februar 2015. Jeg er født og opvokset på Sydsjælland. Jeg blev færdiguddannet som dyrlæge i marts 2014, og blev efter endt uddannelse ansat hos Husängen Veterinär i Sverige.

Jeg er glad for at beskæftige mig med alle områder indenfor klinisk praksis, men har særlig interesse for ultralydsscanning, kirurgi og de almene medicinske lidelser.

Privat bor jeg sammen med min mand og vores datter.

Trolle er på barsel frem til oktober 2019.

Dyrlæge Kathrine Vigand Malling Christensen

Ansat på Kongelundens Dyreklinik i november 2016.
Jeg blev uddannet dyrlæge i 2011. Efterfølgende har jeg været ansat i Sverige i flere vikariater.
Privat bor jeg sammen med min mand, vores datter og vores tre sønner.
Du vil møde mig både i skranken og i telefonen, og også i konsultationen.

Dyrlæge Zita Birlie

Ansat på Kongelundens Dyreklinik i oktober 2018.
Jeg er født og opvokset i Hillerød og blev færdiguddannet dyrlæge i Januar 2018. Inden mit job på klinikken, har jeg boet og arbejdet som dyrlæge i Norge. Jeg har stor interesse for medicinsk udredning af hunde og katte, særligt hudpatienter. Desuden holder jeg også meget af almen kirurgi. Privat bor jeg sammen med min minischæfer Chloé, som også fra tid til anden gæster klinikken.

Klinikassistent Anja Bennike

Ansat på Kongelundens Dyreklinik i august 2007. Jeg er født og opvokset i Lemvig men har boet i København siden 1996. Jeg er uddannet klinikassistent hos en tandlæge og har derefter haft forskellige jobs. Inden jeg startede på Kongelundens Dyreklinik var jeg bosat i Spanien 3½ år sammen med min mand. Her havde vi eget firma. Jeg har været på kurser i fysioterapi og massage samt adfærd hos hund og tandbehandlinger.

Privat bor jeg sammen med mine to døtre. Min flok af kæledyr består af Ninjo, en chihuahua og en dværghamster, samt en masse fisk og rejer.

Fagveterinærsygeplejerske i smådyrsanæstesi Maria Falkenberg

Ansat på Kongelundens Dyreklinik i august 2009, færdiguddannet veterinærsygeplejerske i oktober 2013. Jeg er født og opvokset i Århus og har boet i København siden år 2000. Mine faglige interesser er hunde, hundeadfærd, hundeudstillinger, og BARF fodring, samt anæstesi/monitorering, røntgen og smertebehandling. I juni 2019 færdiggjorde jeg min efteruddannelse inden for smådyrsanæstesi og blev fagveterinærsygeplejerske.

Privat bor jeg sammen med min kæreste og vores søn, samt vores gamle Bull Terrier Cirkeline - som er vores klinikhund.

Veterinærsygeplejerske Sara Susanne Boll

Ansat på Kongelundens Dyreklinik i januar 2009. Jeg er født og opvokset på Lolland, men har boet i København siden år 2000. Jeg er uddannet som veterinærsygeplejerske på Dyrehopitalet Sydvestsjælland hvor jeg blev færdig i marts 2008. Herefter blev jeg ansat i et barselsvikariat samme sted. Jeg har en særlig interesse for katte og fugle, især papegøjer. Jeg har haft en blåpandet amazonpapegøje. Derudover har jeg også en faglig interesse for smertebehandling og røntgen, og jeg går meget op i katteadfærd

Veterinærsygeplejerske Marta Helt

Ansat på Kongelundens Dyreklinik i marts 2014.
Jeg blev uddannet veterinærsygeplejerske fra Københavns Dyrehospital i 2010, hvor jeg efterfølgende arbejdede i fire år.
Privat bor jeg sammen med min mand, vores to døtre og vores hund.

Mine faglige interesser er især katte og at beskæftige mig med anæstesien under operationer

Veterinærsygeplejerske Hanne Rasmussen.

Ansat på Kongelundens Dyreklinik i juli 2017.
Jeg blev uddannet veterinærsygeplejerske fra Trollesminde Dyreklinik i november 2016, hvor jeg efterfølgende arbejdede indtil jeg startede hos Kongelundens Dyreklinik.
Jeg har huskat "Cleo" samt en dalmatiner/labrador blanding "Mylle".
Jeg vægter en personlig og god relation til både klienter og patienter, og er stadig i gang med at finde ud af hvilke specialområder jeg evt. vil dykke ned i inden for faget.

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 109 anmeldelser på Facebook

​Firmainformation

Åbningstider:

Mandag - fredag kl. 8-17

Onsdag åben konsultation kl.17.30 -19


Telefontid kl. 8-17 mandag-fredag, onsdag til kl. 19.