Personale​

Hvem er vi?

Dyrlæge Annette Fugl Thomsen​

Ejer af Kongelundens dyreklinik, som jeg overtog i januar 2005.

Jeg er født og opvokset i Jelling i Jylland og blev færdiguddannet dyrlæge fra KVL i 1997. I januar 2000 blev jeg ansat som assistent på Kongelundens dyreklinik efter at have arbejdet som assistent på Esbjerg Dyrehospital. Efter endt uddannelse har jeg deltaget i forskellige kurser indenfor medicinske og kirurgiske sygdomme.

Jeg er særlig interesseret i den almene kirurgi og sygdomme hos fugle. Jeg behandler desuden en del pindsvin for "De Danske Pindsvinevenner" og "Pindsvine Plejerne" pro bono.

Jeg er gift og har to sønner. Dyreflokken derhjemme består af Ozzy en cairn terrier, Eddie en cocker spaniel og mange prydfugle.

​​

**Bemærk venligst at den fuglekyndige dyrlæge Annette Fugl Thomsen IKKE er på arbejde til åben konsultation onsdag aften.​​

Dyrlæge Christina Stougaard Plaetner

Ansat på Kongelundens Dyreklinik i august 2011. Jeg er født og opvokset i Fredericia og blev færdiguddannet dyrlæge fra KVL i 2011 med differentieringen mindre husdyr.

Jeg elsker jobbet som dyrlæge og har specielt interesse i hunde og kattes medicinske lidelser, samt bløddelskirurgi. Jeg deltager løbende i kurser og efteruddannelse for at dygtiggøre mig i bl.a. almen kirurgi og de medicinske lidelser.

Privat bor jeg sammen med min mand, vores datter og vores søn.

Dyrlæge Trine Kring Rasmussen

Ansat på Kongelundens Dyreklinik i april 2014. Jeg blev færdiguddannet dyrlæge fra KVL i 2004, efter endt uddannelse har jeg arbejdet som dyrlæge i Sverige på et dyrehospital i Lund samt på en dyreklinik i St. Merløse, fra 2007-2014 har jeg været ansat på Fasanvejens Dyreklinik i Valby hvor jeg var ansvarlig for alle tandbehandlinger på hunde og katte. Jeg har gennem årene taget en del efteruddannelse og kurser inden for tandbehandlinger på kæledyr, men den almene kirurgi og interne medicin er også noget jeg interesserer mig meget for, og godt kan lide at arbejde med.

Privat bor jeg sammen med min kæreste og vores to huskatte Lissie og Oscar samt den lille Chihuahua Hr. Nelson.

Dyrlæge Julie Trolle Grønnebæk Tanstrup

Ansat på Kongelundens dyreklinik i februar 2015. Jeg er født og opvokset på Sydsjælland. Jeg blev færdiguddannet som dyrlæge i marts 2014, og blev efter endt uddannelse ansat hos Husängen Veterinär i Sverige.

Jeg er glad for at beskæftige mig med alle områder indenfor klinisk praksis, men har særlig interesse for ultralydsscanning, kirurgi og de almene medicinske lidelser.

Privat bor jeg sammen med min mand og vores datter.

Dyrlæge Kathrine Vigand Malling Christensen

Ansat på Kongelundens Dyreklinik i november 2016.


Jeg blev uddannet dyrlæge i 2011. Efterfølgende har jeg været ansat i Sverige i flere vikariater.
Privat bor jeg sammen med min mand, vores datter og vores tre sønner.


Du vil møde mig både i skranken og i telefonen, og også i konsultationen.

Fagveterinærsygeplejerske i smådyrsanæstesi Maria Falkenberg

Ansat på Kongelundens Dyreklinik i august 2009, færdiguddannet veterinærsygeplejerske i oktober 2013. Jeg er født og opvokset i Århus og har boet i København siden år 2000. Mine faglige interesser er hunde, hundeadfærd, hundeudstillinger, og BARF fodring, samt anæstesi/monitorering, røntgen og smertebehandling. I juni 2019 færdiggjorde jeg min efteruddannelse inden for smådyrsanæstesi og blev fagveterinærsygeplejerske.

Privat bor jeg sammen med min kæreste og vores søn, samt vores gamle Bull Terrier Cirkeline - som er vores klinikhund.

Veterinærsygeplejerske Sara Susanne Boll

Ansat på Kongelundens Dyreklinik i januar 2009. Jeg er født og opvokset på Lolland, men har boet i København siden år 2000. Jeg er uddannet som veterinærsygeplejerske på Dyrehopitalet Sydvestsjælland hvor jeg blev færdig i marts 2008. Herefter blev jeg ansat i et barselsvikariat samme sted. Jeg har en særlig interesse for katte og fugle, især papegøjer. Jeg har haft en blåpandet amazonpapegøje. Derudover har jeg også en faglig interesse for smertebehandling og røntgen, og jeg går meget op i katteadfærd.

Veterinærsygeplejerske Marta Helt

Ansat på Kongelundens Dyreklinik i marts 2014.


Jeg blev uddannet veterinærsygeplejerske fra Københavns Dyrehospital i 2010, hvor jeg efterfølgende arbejdede i fire år.
Privat bor jeg sammen med min mand, vores to døtre og vores hund.

Mine faglige interesser er især katte og at beskæftige mig med anæstesien under operationer.

Veterinærsygeplejerske Hanne Rasmussen

Ansat på Kongelundens Dyreklinik i juli 2017.


Jeg blev uddannet veterinærsygeplejerske fra Trollesminde Dyreklinik i november 2016, hvor jeg efterfølgende arbejdede indtil jeg startede hos Kongelundens Dyreklinik.


Jeg har huskat "Cleo" samt en dalmatiner/labrador blanding "Mylle".
Jeg vægter en personlig og god relation til både klienter og patienter, og er stadig i gang med at finde ud af hvilke specialområder jeg evt. vil dykke ned i inden for faget.

Veterinærsygeplejerskeelev Camilla Lindquist

Ansat på Kongelundens Dyreklinik pr 1/10 2019 som elev. 

Jeg er født op opvokset her på Amager og er oprindeligt uddannet kontorassistent. Men mit hjerte har altid banket for at arbejde med dyr. Jeg opdrætter marsvin og engelske undulater, og her derfor storviden om netop disse dyrearter. Desuden har jeg 4 nymfeparakitter, 5 chihuahuaer og en labrador retriever.


Da muligheden endelig bød sig, for en uddannelse indenfor dyreverdenen sprang jeg til, og jeg forventer at være færdgudlært veterinærsygeplejerske i marts 2023.

Privat bor jeg på Vestamager med min mand og vores tre sønner.

Veterinærsygeplejerske Anna Gandrup

Ansat på Kongelundens Dyreklinik pr 1/1 2020.


Jeg er uddannet på Karlslunde Dyrehospital i oktober 2018, og har også efterfølgende arbejdet der, indtil jeg startede hos Kongelundens Dyreklinik.


Jeg elsker arbejdet med dyr og deres mennesker, og især adfærdsproblemer hos hunde og at overvåge dyrene i narkosen er noget jeg synes er rigtig spændende.

Dyrlægestuderende Amalie Speitzer

Til dagligt læser jeg til dyrlæge på KU SUND, og forventer at være færdiguddannet i 2022. 

Jeg er ansat på Kongelundens dyreklinik som medhjælper i april 2020, og du vil bl.a. møde mig i telefonen og i skranken.

+40 års erfaring

Vi er en smådyrsklinik, som ligger i Kastrup på Amager

4,7/5 i anmeldelser​

Vi er stolte af vores flotte anmeldelser og kompetente personale

​Gratis P-plads

Bagved klinikken har vi en gratis P-plads, som er beregnet til vores klienter

Vi er en smådyrsklinik, som ligger i Kastrup på Amager. Bagved klinikken har vi en gratis P-plads, som er beregnet til vores klienter, som du er velkommen til at benytte i forbindelse med besøg på klinikken.

For at se vores persondatalov, så klik her

Kongelundens Dyreklinik ApS

Kongelundsvej 272, ​2770 Kastrup

Navigation på Google Maps

​Telefon: 32 52 07 60

Email: info@kongelundensdyreklinik.dk

OBS!

Grundet COVID-19 har vi p.t. lukket for åben konsultation onsdag aften på ubestemt tid.

Mandag - fredag kl. 8:00-17:00

Onsdag åben konsultation kl. 17.30 -19:00 (ankomst meldes i skranken senest kl. 18:30)

Telefontid kl. 8:00-17:00

mandag-fredag, onsdag til kl. 19​:00